11 NOVEMBER 2021

LIVE IN LANTARENVENSTER

ToxEd

Toxicology Education

 

Corona maatregelen

Conform de geldende maatregelen is voor toegang tot het ToxEd congres een coronatoegangsbewijs nodig. Bij binnenkomst wordt uw coronatoegangsbewijs (vaccinatie-, herstel- of negatief testbewijs van minder dan 24 uur voor het congres) in combinatie met een geldig legitimatiebewijs gecontroleerd.

 

Om de verspreiding van het virus te beperken, is het erg belangrijk dat u de basisregels blijft volgen tijdens uw bezoek aan het congres. Als u klachten heeft verzoeken wij u om thuis te blijven.

CONGRES INFO

Beste bezoeker,

 

Tijdens dit congres staat toxicologie in de breedste zin centraal. Toxicologie wordt benaderd vanuit verschillende hoeken, wat kan er aan middelen worden besteld via internet, welke planten zijn heel toxisch en wat zijn bijzonderheden als je vanuit de forensisch hoek naar intoxicaties kijkt? Ook de zoektocht naar een diagnose, bijwerkingen en mogelijke behandelingen komen aan bod.

 

De opbouw van plenaire sessies afgewisseld met workshops zorgt voor een programma wat uitdagend is voor deelnemers met interesse in de toxicologie, zoals medische specialisten (waaronder intensivisten, internisten, kinderartsen, SEH-artsen, anesthesiologen en psychiaters), ziekenhuisapothekers en klinisch farmacologen.  

 

Accreditatie


  Voor het congres wordt ABAN en NVZA accreditatie aangevraagd (6 punten).

 

Inschrijven voor het ToxEd 2021 congres kunt u doen via deze link.

11 

November

2021

LantarenVenster

Otto Reuchlinweg 996 

3072 MD Rotterdam

Certificaat icoon2.png

5 accreditatiepunten

SPREKERS

 
 
 
Nico van der Lely+blauw.jpg

Prof. dr. Nico van der Lely

Kinderarts | Oprichter van de Stichting en Polikliniek Jeugd en Alcohol

Reinier de Graaf Gasthuis | Universiteit Antwerpen